Nuvia Akıllı Enerji Teknolojileri Kimdir, Ne Yapar?

Cosa
COSA Smart Thermostat | Blog
1 min readJan 19, 2016

--

Enerji, verimlilik ve konfor…

Bu üç kavramın hayatımızda aynı anda var olabilmesi pek sık rastlanılan bir durum değil. Gelişen teknoloji, yenilikçi fikirler ve doğru kişilerin bir araya geldiği düşünüldüğünde konfor koşullarından ödün vermeden enerjinin verimli tüketimini sağlayabilen ürünlerden bahsedilebilir mi?

Bizce evet…

Bu yüzden konusunda uzman arkadaşlarımız ile bir araya gelerek, farklı alanlardaki deneyimlerimizi, yenilikçi fikirlerimiz ile buluşturup enerjinin verimli tüketimini sağlayan, akıllı, hayatımızı kolaylaştıran ürün ve servisler geliştirmeyi ve bizim için bundan daha da önemlisi sürdürülebilir bir yaşama katkı sağlayabilmeyi istedik ve ilk ürünümüz Cosa Akıllı Kombi Kiti’ni Aralık 2014 itibari ile müşterilerimizle buluşturmaya başladık.

Evlerin akıllanması, doğanın korunması adına üstümüze düşen tüm sorumlulukları yerine getirecek ve her zaman inovasyon gücümüzü insan ihtiyaçlarından alacağız.

Sevgili Özlem Tuskan’ın sunduğu Özlem Tuskan ile 7 Exper programında bizden, hayata bakış açımızdan, ona katmak istediğimiz değerlerden bahsettik.

--

--